Què oferim

Berkeley Berkeley obre com agència a Sant Cugat per ampliar l'extens catàleg de la xarxa internacional immobiliària Berkeley Real Estate. A pocs quilòmetres de Barcelona li oferim el millor assessorament professional per a la compra-venda o lloguer de propietats de luxe.

Partim d'un gran coneixement del mercat local però alhora ens nodrim dels actius immobiliaris de Berkeley Real Estate i de la seva ja consolidada presència a 51 països. Garantim així una major projecció de la seva propietat i l'èxit en transaccions tant si es fan a la volta de la cantonada com en qualsevol dels països amb presència de la nostra prestigiosa firma. Tot això amb un servei basat en la confiança i en la confidencialitat màxima.

Vostè com a client és el més important i el nostre compromís és cuidar i escoltar les seves necessitats per atendre-les amb precisió. Una manera d'entendre el negoci immobiliari que ens fa únics i que esperem aconsegueixi que qui truqui a la porta de Berkeley Berkeley senti que està en les millors mans. No en va Berkeley Real Estate International compta amb gairebé un segle de trajectòria.

Ens comprometem a treballar per això des del nou enclavament a Sant Cugat, una localitat petita que uneix els beneficis de viure en contacte gairebé directe amb la natura amb la proximitat d'una ciutat cosmopolita i de projecció internacional com Barcelona.