Història

105 anys d'experiència!

Coldwell Banker és una de les xarxes Immobiliàries més potents del món i líder mundial en la venda Immobiliària d´Alt Standing, a través de Coldwell Banker Previews International. La seva trajectòria de lideratge, innovació i èxit es remunta a 1906 a la ciutat de San Francisco. Després d'un devastador terratrèmol Colbert Coldwell, un jove agent de la propietat, va detectar la necessitat de comptar amb serveis immobiliaris seriosos, professionals i de confiança per contribuir a la reconstrucció de la ciutat. Al cap d'uns anys Benjamin Arthur Banker es va incorporar al projecte, per a més endavant convertir-se en el seu soci.

Des de llavors, la xarxa de Coldwell Banker ha traspassat fronteres i està present en més de 51 països.

Coldwell Banker va ser la primera marca de serveis immobiliaris integrals a publicar un lloc web a escala nacional, emetre vídeos del seu catàleg a Internet, crear aplicacions per a xarxes socials i dispositius iPad, o dissenyar llocs compatibles amb telèfons mòbils.

La nostra diferència és la nostra proposta única
Considerem que l'essència de la nostra activitat és aportar assessorament altament professional i personalitzat, així com oferir un servei amb fort valor afegit i crear una relació de confiança única amb els nostres clients, tant propietaris com compradors. Avui en dia, a través de 5 continents, més de 3.100 agències i 83.000 assessors formen part del nostre èxit.

3 marques líders
Recolzats per la nostra xarxa líder, articulada al voltant de 3 marques diferents, els nostres assessors poden proposar-li una àmplia oferta de propietats enfocades a la seva recerca específica.

  • COLDWELL BANKER
    La Immobiliària al servei del seu patrimoni. Immobiliària Residencial i Familiar que es dirigeix a clients exigents en recerca de cases i pisos de qualitat en un entorn privilegiat.

  • COLDWELL BANKER PREVIEWS INTERNATIONAL
    El Prestigi, l'Alt Standing i les Propietats Premium. Sector internacional que es dirigeix a una clientela excepcional en recerca de propietats d'excepció.

  • COLDWELL BANKER COMERCIAL
    Especialitzat en la intermediació comercial que es dirigeix a empreses i inversors en recerca d'un partner global amb presència a més de 50 països