Encantadora casa unifamiliar a la urbanització Els Rourets de Matadepera

Resum Ràpid

Referència:
B01194SQ
Ubicació
08230
Matadepera
Espanya
Preu
540.000
Tipus d´immoble:
Casa / Vila / Xalet
Superfície:
293 m2
Parcel la:
2079 m2
Habitacions:
4
Banys:
3
CEE:
E
  Fitxa en PDF

Comparteix aquesta propietat en Xarxes Socials

Descripció de l´immoble

Encantadora casa unifamiliar a la urbanització Els Rourets de Matadepera situada a la dreta segons s'entra a la urbanització on la majoria de les parcel·les tenen 2075 m2. Aquesta propietat està situada al mig de la parcel·la. Un agradable i molt ben conservat jardí amb piscina incorporada li dóna un toc especial juntament amb les esplèndides vistes, ja que en els dies clars d'estiu s'aprecia la mar.
La rampa d'accés al garatge per a dos cotxes ens permet accedir a la propietat, consta de tres plantes ben diferenciades.
A la planta principal trobem el saló menjador molt lluminós que dóna entrada a una preciosa cuina reformada d'altíssima qualitat i amb tots els electrodomèstics, des de la cuina s'accedeix també a la zona de la barbacoa on una pèrgola de fusta permet dinar i sopar plaent . També es troben dues habitacions i el bany que dóna servei a aquesta planta.
A la planta superior es troba l'habitació principal disposa d'un gran vestidor i un bany recentment reformat de gran qualitat, una altra habitació doble completa la planta.
A la planta baixa trobem el garatge per a dos cotxes que dóna accés al jardí de la piscina.