Luxosa casa unifamiliar 1200 m2

Resum Ràpid

Referència:
V0006SQ
Ubicació
08230
Matadepera
Espanya
Preu
6.300.000
Tipus d´immoble:
Casa / Vila / Xalet
Superfície:
1200 m2
Parcel la:
2700 m2
Habitacions:
5
Banys:
5
CEE:
A
  Fitxa en PDF   Veure en YouTube

Comparteix aquesta propietat en Xarxes Socials

Descripció de l´immoble

Luxosa casa unifamiliar de construcció tradicional artesanal perfectament integrada en l'entorn del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, Serra de l'Obac, a 40 kms del centre de Barcelona.
Puresa, força, expressivitat i harmonia han inspirat aquest projecte singular realitzat amb materials nobles naturals.
Situada en una parcel·la de 2.700 m2 amb estudiat enjardinament, vegetació policromàtica en funció de les estacions i una singular piscina-llac, s'erigeix ​​la residència de 1.200 m2 construïts, 900 m2 d'habitatge principal distribuïda en 3 plantes de 325 m2 aproximats cadascuna de elles.
Totes les dependències estan dotades d'amplis espais, equipaments excepcionals i espectaculars vistes.
L'habitatge es compon de quatre àrees ben diferenciades destinades a la zona de dia, zona de nit, espai d'oci i relax, garatge i zones tècniques.
A la planta baixa hi trobem l'accés principal i la zona de dia: compost per un hall, avantsala de vidre, un impressionant saló menjador amb llar de foc i cuina amb una esplèndida illa. A més d'un lavabo de cortesia, un gran safareig amb amplis armaris i un despatx elegant i pràctic.
En aquesta planta també es troba l'accés a un preciós porxo teulada amb cuina d'estiu, accés a un ascensor envidriat i a unes esculturals escales de fusta que ens permet accedir a la planta primera.
A la primera planta hi trobem la zona més privada formada per dues suites bessones i l'espectacular suite principal.
Finalment ens trobem amb la planta inferior o planta jardí, la qual ens posa en contacte amb el jardí i ens permet gaudir en qualsevol època de l'any. Dividida en dues àrees principals:
Una zona funcional que inclou garatge i sala d'instal·lacions tècniques i una meravellosa zona de relaxació amb una gran sauna dedicada a la cura del cos. Des d'aquesta planta tenim accés directe a una impressionant pèrgola amb barbacoa des de la qual podem observar l'impressionant jardí o donar-s'hi un tonificant bany al llac.
Casa única i exclusiva a la zona, acabats d'altíssima qualitat i de gust exquisit.
Un oasi de pau i relaxació a pocs quilometres de la ciutat.