Promoció obra nova cases unifamiliars

Resum Ràpid

Referència:
B01555SQ
Ubicació
08230
Matadepera
Espanya
Preu
consultar
Tipus d´immoble:
Casa / Vila / Xalet
Superfície:
310 m2
Habitacions:
4
Banys:
3
CEE:

Comparteix aquesta propietat en Xarxes Socials

Descripció de l´immoble

Casa unifamiliar aïllada en parcel·la plana al centre de Matadepera.
Promoció obra nova 5 cases unifamiliars de disseny. Magnífica casa distribuïda en dues plantes amb
garatge, i ampli jardí amb piscina. Situada en zona tranquil·la, envoltada de natura i ben comunicada. Molt a prop del centre de Matadepera

OBRA NOVA - Casa unifamiliar aïllada amb piscina. La casa aquesta distribuïda en dues plantes. La planta baixa disposa de distribuïdor amb accés a la cuina i l'ampli saló menjador, un lavabo i una habitació. Totes les sales tenen accés directe al jardí.

A la planta primera se situa el garatge, un lavabo, dues habitacions i una habitació en suite amb vestidor i bany complet.

La casa està dissenyada per a un consum mínim d'energia. Per climatitzar, s'ha dissenyat un sistema de renovació d'aire i de recuperació de calor, on es renova tot l'aire de la casa i es recupera el 95% de l'energia (calor o fred, depenent de l'estació de l'any). A més s'han protegit tèrmicament les façanes i cobertes, sobredimensionant els seus aïllaments per dotar els habitatges de la millor eficiència energètica i per reduir al màxim els consums energètics i aconseguir un immillorable benestar tèrmic, acústic i d'impermeabilització.

La calefacció és per sistema de sol radiant. La fusteria exterior és d'alumini amb trencament de pont tèrmic, amb un factor de transmissió tèrmica d'alta eficiència. Els cristalls són sota emissius contenint gas Argó en cambres d'aire. És un sistema amb el qual es transmet molt poc la temperatura.

Les persianes són d'alta densitat i disposen d'aïllament tèrmic i són motoritzades.

Acabats a gust del client.