Promoció obra nova cinc cases unifamiliars

Resum Ràpid

Referència:
V0002SQ
Ubicació
08230
Matadepera
Espanya
Preu
consultar
Tipus d´immoble:
Casa / Vila / Xalet
Superfície:
310 m2
Parcel la:
800 m2
Habitacions:
4
Banys:
3
  Veure en YouTube

Comparteix aquesta propietat en Xarxes Socials

Descripció de l´immoble

Casa unifamiliar aïllada en parcel·la plana al centre de Matadepera.
Promoció obra nova cinc cases unifamiliars de disseny. Magnífica casa distribuïda en dues plantes amb
garatge, i ampli jardí amb piscina. Situada en zona tranquil·la, envoltada de natura i ben comunicada. Molt a prop del centre de Matadepera

OBRA NOVA - Casa unifamiliar aïllada amb piscina. La casa aquesta distribuïda en dues plantes. La planta baixa disposa de distribuïdor amb accés a la cuina i lampli saló menjador, un lavabo i una habitació. Totes les sales tenen accés directe al jardí.

A la planta primera se situa el garatge, un lavabo, dues habitacions i una habitació en suite amb vestidor i bany complet.

La casa està dissenyada per a un consum mínim denergia. Per climatitzar, sha dissenyat un sistema de renovació daire i de recuperació de calor, on es renova tot laire de la casa i es recupera el 95% de lenergia (calor o fred, depenent de lestació de lany). A més shan protegit tèrmicament les façanes i cobertes, sobredimensionant els seus aïllaments per dotar els habitatges de la millor eficiència energètica i per reduir al màxim els consums energètics i aconseguir un immillorable benestar tèrmic, acústic i dimpermeabilització.

La calefacció és per sistema de sòl radiant. La fusteria exterior és dalumini amb trencament de pont tèrmic, amb un factor de transmissió tèrmica dalta eficiència. Els cristalls són sota emissius contenint gas Argó en cambres daire. És un sistema amb el qual es transmet molt poc la temperatura.

Les persianes són dalta densitat i disposen daïllament tèrmic i són motoritzades.

Acabats a gust del client