Espectacular Casa de luxe amb vistes

Resum Ràpid

Referència:
V1614MA
Ubicació
08392
Sant Andreu de Llavaneres
Espanya
Preu
consultar
Tipus d´immoble:
Casa / Vila / Xalet
Superfície:
752 m2
Parcel la:
1500 m2
Habitacions:
5
Banys:
5

Comparteix aquesta propietat en Xarxes Socials

Descripció de l´immoble

Traduït automàticament, pot haver inexactituds. Vostè pot veure l'original en els següents idiomes: Español / English

Casa de luxe situava al cor de Sant Andreu de Llavaneres, consta d'una parcel·la de 1500m2 i 752m2 d'habitatge distribuïda en planta soterrani amb superfície de 379.16 m2, planta baixa amb superfície de 297.80m2 amb pati interior de 49,25 m2 i planta estudi amb superfície de75,04 m2. La casa s'hagi envoltada d'una gran zona enjardinada, on es pot apreciar una piscina amb jacuzzi i una piscina infantil, combinada amb zona de jocs, zona de menjador exterior, zona de relax i chill-out que proporcionen un benestar familiar a l'aire lliure , gaudint de l'entorn i clima mediterrani. l'habitatge aquesta distribuïda en tres altures, comunicades entre elles mitjançant una escala central i un ascensor panoràmic de vidre.

En Planta Soterrani, gaudirem d'un gran espai destinat a garatge per a sis vehicles, una zona de jocs amb billar, futbolí, diana, màquina recreativa. Sala de cinema familiar amb tot l'equipament necessari, projector i pantalla amagada al sostre, bany de cortesia amb gran dutxa, mecanismes control i un LOFT destinat a servei o convidats, amb cuina, bany i saló-dormitori.

A la Planta Baixa, trobem una gran sala d'estar acollidora i complementada amb mecanismes de control acústic, termòstats temperatura, persianes elèctriques, il·luminacions ambient etc ... la planta baixa també disposa d'estades reservades a menjador, quatre dormitoris dobles, un bany complet independent així com cuina-menjador de disseny, totalment equipada amb els millors electrodomèstics del moment i en la mateixa planta hi ha instal·lada una gran suite composta de vestidor doble i bany complet dissenyat amb plat de dutxa enrasat a terra de gran superfície decorat amb pedra natural, per tot això les estances estan destinades íntegrament a l'activitat principal de la llar.

La Planta estudi està composta d'una sala diàfana, sota teulada oberta a diferents usos com gimnàs etc ... amb accés a una terrassa amb vistes a tota la parcel·la, i en la qual podem gaudir d'una sauna.