EXCLUSIVA CASA DE DISSENY EN ZONA ARXIUS

Resum Ràpid

Referència:
B04109SQ
Ubicació
08171
Sant Cugat del Valles
Espanya
Preu
3.650.000
Tipus d´immoble:
Casa / Vila / Xalet
Superfície:
700 m2
Parcel la:
740 m2
Habitacions:
5
Banys:
7
CEE:
C
  Fitxa en PDF

Comparteix aquesta propietat en Xarxes Socials

Descripció de l´immoble

Traduït automàticament, pot haver inexactituds. Vostè pot veure l'original en els següents idiomes: Español

Aquesta casa unifamiliar realitzada pel prestigiós estudi internacional d'arquitectura RTA OFFICE i dissenyada integralment per KNOWHAUS té una superfície construïda de 700m2 en una parcel·la cantonera de 750m2 a la zona de Arxiu, molt cotitzada pel seu ràpid accés a la ciutat de Barcelona.
La casa consta de quatre nivells. Accedim des de l'exterior per dos carrers diferents de la zona més funcional de la propietat on alberga el seu garatge per a dos vehicles de gran volum, una habitació de pantalons-safareig, rebost amb neveres i congeladors, celler de disseny de vidre, cambra de neteja, estenedor exterior i interior i habitació d'instal·lacions.
La planta principal disposa de saló a doble altura de 75m2 amb moble bar, llibreries a mida de ferro i llar de foc, un gran menjador de 30m2, una àmplia cuina office de uns 30m2, una habitació suite a visitant i un estudi amb fantàstiques vistes sobre el paisatge. A la planta primera quatre habitacions completes amb quatre banys ia la planta segona la seva excel·lent suite dúplex de 90m2 composta per dormitori de 35m2, dos banys independents amb vestidor incorporat cadascun per senyor i senyora respectivament, escala privada a zona d'aigües amb sauna, gimnàs i jacuzzi, un despatx privat i una terrassa exterior de 60m2 amb vistes sobre Sant Cugat.
En el seu exterior podem gaudir d'un magnífic porxo integrat amb capacitat per a cinc vehicles a la seva zona d'accés. A la part posterior de la propietat, podem gaudir d'un jardí amb piscina i un pràctic porxo climatitzat contigu al menjador per gaudir de l'exterior durant l'hivern.