OBRA NOVA a Valldoreix

Resum Ràpid

Referència:
B04114SQ
Ubicació
08171
Sant Cugat del Valles
Espanya
Preu
650.000
Tipus d´immoble:
Superfície:
538 m2
Parcel la:
1231 m2
Habitacions:
5
Banys:
5
CEE:
  Fitxa en PDF

Comparteix aquesta propietat en Xarxes Socials

Descripció de l´immoble

Es tracta d'un habitatge unifamiliar de 538 metres construïts en parcel·la de 1530m2 de forma rectangular irregular i orientació principal nord-sud. aïllada conformada per 1 planta soterrani, amb garatge de 121,5m2, habitació de servei, magatzem, celler modern i hammam (bany turc) i lavabo.
1 plantes baixa consta de saló menjador de 120m2 amb cuina àmplia i dues habitacions dobles en suite de 23m2, una d'elles amb vestidor.
Planta sobre rasant, 3 habitacions en suite de 20,15 i 16 metres amb una terrassa de 20 metres. inscrita en una parcel·la de 1.530,24 m2, i 538 metres construïts de forma rectangular irregular i orientació principal nord-sud.
Es planteja com un conjunt de tres volums en forma de creu. Una base de formigó també gón semisoterrada, un volum central que es desenvolupa en planta baixa a doble altura, i dos volums laterals amb dues plantes, resolts amb panells de fusta estructural. La coberta de les dues franges laterals és vegetal i la coberta de la franja central està acabada amb graves i suporta les plaques solars.
Els volums de planta baixa i planta 1 queden embolicats per una estructura de fusta perimetral de planta quadrada, parcialment independent, exempta a coberta, que serveixen veu de suport per a la protecció solar, composta per persianes venecianes que cobreixen les façanes nord i sud.
la façana està resolta amb un aplacat de fusta de pi negre tractada .. les baranes exteriors de l'habitatge són del tipus X-Tend acabat negre.
Celler, traster, ascensor, sòl radial, aire condicionat central,
Es pot adquirir solar + projecte arquitecte pagat + demolició realitzada + llicència d'obra pagada per aquest preu
No dubti en trucar-nos per obtenir més informació