Exclusiva Casa de Luxe de 1.467 m2

Resum Ràpid

Referència:
V1636MA
Ubicació
08391
Tiana
Espanya
Preu
consultar
Tipus d´immoble:
Casa / Vila / Xalet
Superfície:
1467 m2
Parcel la:
1158 m2
Habitacions:
9
Banys:
11

Comparteix aquesta propietat en Xarxes Socials

Descripció de l´immoble

Traduït automàticament, pot haver inexactituds. Vostè pot veure l'original en els següents idiomes: Español / English

Exclusiva casa de luxe amb vistes al mar, situada en el centre de Tiana, a tan sols dos km del mar, a cinc km del port esportiu del Masnou ia sis km de Barcelona. L'accés a l'autopista es troba tot just a cinc a minuts de la propietat.

La casa està distribuïda en tres nivells. Compta amb una superfície construïda de 1467 m2 en una parcel·la de 1.158,14 m2. La Casa té nou habitacions dobles, cadascuna amb el seu propi bany complet, un ampli saló menjador amb llar de foc i sortida al menjador d'estiu, un bar d'estiu a davant de la piscina, un bar d'hivern de estil anglès a la planta de dalt , dues cuines de les quals una de 40m2 i altres dependències. La propietat també compta amb asecenor propi en tots les plantes. A la planta soterrani trobem un celler, una sala de jocs, i zona de servei amb el seu propi menjador i dormitoris. Tots els acabats són de primera qualitat i de gran valor, entre quals esmentem com a exemple el frontal de les escales revestit de rajoles del segle XVI.

El jardí compta amb zona de piscina amb dutxa i serveis, zona chill-out, bar d'estiu i pista de frontó.

El pàrquing pot allotjar fins a 10 cotxes ia més posseeix un taller propi per a 4 motos i un dormitori per al xofer.
La casa compta amb càmeres de seguretat interiors i exteriors, 11 telèfons interiors i tres circuits de gas: un de general, un com a visitant i un per a la zona de servei.