Luxosa Casa aparellada amb vistes al mar

Resum Ràpid

Referència:
V1711MA
Ubicació
08391
Tiana
Espanya
Preu
consultar
Tipus d´immoble:
Casa / Vila / Xalet
Superfície:
325 m2
Parcel la:
319 m2
Habitacions:
4
Banys:
4

Comparteix aquesta propietat en Xarxes Socials

Descripció de l´immoble

Traduït automàticament, pot haver inexactituds. Vostè pot veure l'original en els següents idiomes: Español / English

Excepcional aparellada de disseny a Tiana

Casa aparellada d'estil marcadament modern, amb molta llum natural, grans espais i molt disseny, immensa terrassa amb piscina privada i estupenda zona comunitària amb piscina i camp de futbol.

La casa es distribueix en 4 plantes. començant per la planta soterrani hi trobem el garatge amb porta de seguretat amb comandament i capacitat per a 3 cotxes. A la mateixa planta hi ha la sala de bugaderia, una sala polivalent i un bany complet.

A la planta principal trobem una moderna cuina molt lluminosa semi oberta al ampli menjador. la planta es completa per un saló de generoses dimensions i molta llum natural amb accés a la gran terrassa amb piscina que envolta la casa pels seus tres costats i un bany de cortesia.

a la planta primera hi ha una enorme suite amb vistes al mar i una habitació doble a la planta segona trobem una gran suite amb vestidor i terrassa.

La casa està marcada per la intenció de donar sempre una sensació d'espai als seus habitants pel que ofereix espais oberts, alguns sorprenentment amplis i sempre molta llum natural.